enda

Tatjana Kolvig

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Flemming og Berit 1994 Produktionsleder Tv-serie
Hallo Moskva 1993 Produktion, Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Møv og Funder 1991 Produktionsleder DK/Spillefilm
Farlig leg 1990 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Casanova 1990 Indspilningsleder DK/Spillefilm

Som Tatjana Obel

Title År Funktion Category
Min søsters børn og guldgraverne 2015 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Min søsters børn alene hjemme 2012 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Fri os fra det onde 2009 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Uden for kærligheden 2007 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Min søsters børn i Ægypten 2004 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Hjerteafdelingen 2002 Produktionsleder Tv-serie
Den serbiske dansker 2001 Postproduktionschef Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.