enda

Theis Schmidt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Til vi falder 2019 Klipper DK/Spillefilm
Genopdagelsen 2019 Klipper DK/Dokumentarfilm
Ulveland 2019 Klippekonsulent DK/Dokumentarfilm
Cairo Confidential 2017 Klipper DK/Spillefilm
...Når du kigger væk 2017 Klipper DK/Dokumentarfilm
Norskov 2 2017 Klipper Tv-serie
Bedrag 1 2016 Klipper Tv-serie
Bedre skilt end aldrig 2016 Klipper Tv-serie
I dine hænder 2015 Klipper DK/Spillefilm
Guldkysten 2015 Klipper DK/Spillefilm
Så meget godt i vente 2014 Klipper DK/Dokumentarfilm
Songs From the Soil 2014 Klipper DK/Dokumentarfilm
Ækte vare 2014 Klippekonsulent DK/Spillefilm
Moon Rider 2012 Klipper DK/Dokumentarfilm
Avalon 2011 Klip U/Spillefilm
Svend 2011 Trailer-klipper DK/Dokumentarfilm
Snabba cash 2010 Klip U/Spillefilm
Empire North 2010 Klip DK/Dokumentarfilm
Den fördömde 2010 Klip Tv-serie
Mille 2009 Klip Tv-serie
Cairo skrald 2009 Klipper DK/Dokumentarfilm
Alt er relativt 2008 Klip DK/Dokumentarfilm
Uden for kærligheden 2007 Klip DK/Spillefilm
Ekko 2007 Klip DK/Spillefilm
Gambler 2006 Klip DK/Dokumentarfilm
Mit Danmark - film nr. 7 2006 Klip DK/Dokumentarfilm
The Monastery 2006 Supplerende klip, B-klipper DK/Dokumentarfilm
Min morfars morder - en film om tilgivelse 2004 Klip DK/Dokumentarfilm
Min far er bokser 2004 Klip DK/Kort fiktion
Jerusalem, min elskede 2004 Klip, Fotograf (suppl. optagelser) DK/Dokumentarfilm
Bokseren 2003 Klip DK/Kort fiktion
Dogon 2003 Klip DK/Dokumentarfilm
Dykkeren i min mave 2003 Klip DK/Dokumentarfilm
Midsommer 2003 B-klipper DK/Spillefilm
At sige det til hende 2001 Klip DK/Dokumentarfilm
Langt fra Las Vegas 2001 Klip Tv-serie
Elskovspensionisterne 1998 Klip DK/Dokumentarfilm
Taber! 1998 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.