enda

Thomas Bekker

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Aldrig mere i morgen 2017 Belysningsmester DK/Spillefilm
Mennesker bliver spist 2015 Belysningsmester DK/Spillefilm
All Inclusive 2014 Belysningsmester DK/Spillefilm
Moon Rider 2012 Belysningsmester DK/Dokumentarfilm
The Spiral 2012 Belysningsmester Tv-serie
10 timer til Paradis 2012 Belysningsmester DK/Spillefilm
Vikaren 2007 Belysningsmester DK/Spillefilm
Forbrydelsen 2007 Belyser Tv-serie
Lysets nøgle 2007 Produktion, 2. unit Tv-serie
Unge Andersen 2005 Belysningsmester DK/Spillefilm
Charlie Butterfly 2002 Lys DK/Spillefilm
Nikolaj og Julie 2002 Belysningsmester Tv-serie
To kvinder 2001 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Anden juledag 2000 Lys DK/Kort fiktion
Lysets hjerte 1998 Belyser DK/Spillefilm
Charlot og Charlotte 1996 Belysningsassistent Tv-serie
Nattevagten 1994 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Min fynske barndom 1994 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.