enda

Thomas Knuth-Winterfeldt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mord uden grænser 2015 Flinker Tv-serie
Blekingegade 2010 Thomas Højer-Nielsen Tv-serie
Preludium 2008 Medvirkende DK/Spillefilm
To verdener 2008 Jonas DK/Spillefilm
Kunsten at græde i kor 2007 Asger DK/Spillefilm
Der er ingen ende på Vejle 2007 Fyr på grillbar DK/Kort fiktion
Nynne 2006 Jeppe Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.