enda

Thomas Krag

(1959 – )

Filmklipper. Født 14/8 1959.

Uddannet på Den Danske Filmskole 1985-89. Har ud over nedenstående klippet en del tv-serier, bl.a. "Nikolaj og Julie", "Forsvar", "Ørnen" og "Forbrydelsen". Ansat som filmkonsulent på Det Danske Filminstitut 2007-10.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Afvej 2015 Klippekonsulent DK/Kort fiktion
Vanvittig forelsket 2009 Konsulent (DFI) DK/Spillefilm
Vikaren 2007 Klip DK/Spillefilm
En dans på roser 2007 Klip DK/Kort fiktion
Forbrydelsen 2007 Klip Tv-serie
Tempelriddernes skat II 2007 Klipper DK/Spillefilm
Far til fire - gi'r aldrig op! 2005 Klip DK/Spillefilm
Manderlay 2005 Rulletekster DK/Spillefilm
Familien Gregersen 2004 Klip DK/Spillefilm
Hvad er der med hende 2004 Klip DK/Eksperimentalfilm
Møgunger 2003 Klip DK/Spillefilm
Anja efter Viktor 2003 Klip DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Klip Tv-serie
Dogville 2003 Rulletekster DK/Spillefilm
Jeg er Dina 2002 Klip U/Spillefilm
Nikolaj og Julie 2002 Klip Tv-serie
Elsker dig for evigt 2002 Klip DK/Spillefilm
Anja & Viktor 2001 Klip DK/Spillefilm
Kærlighed ved første hik 1999 Klip DK/Spillefilm
Det sublime 1998 Klip DK/Kort fiktion
Nonnebørn 1997 Klip DK/Spillefilm
Ondt blod 1996 Klip DK/Spillefilm
Et hundeliv 1996 Klip DK/Kort fiktion
Skyernes skygge rammer mig 1996 Klip DK/Kort fiktion
Rejsen 1996 Klip DK/Kort fiktion
Sidste time 1995 Klipper DK/Spillefilm
Ord 1994 Klip DK/Dokumentarfilm
Frihedens skygge 1994 Klip Tv-serie
Kan du fløjte, Johanna? 1994 Klip U/Kort fiktion
100 meter fri 1993 Klip DK/Kort fiktion
Urmuseum, Dresden 1993 Klip DK/Dokumentarfilm
Monument & fornuft - om bygning og tanke, rum og lys 1993 Klip DK/Dokumentarfilm
Det skaldede spøgelse 1992 Klip DK/Spillefilm
Rejse i det indre univers 1991 Klip DK/Dokumentarfilm
Da natten forsvandt - et elektrisk eventyr 1991 Klip DK/Dokumentarfilm
Klatretyven 1991 Klip Tv-serie
Europa 1991 Lyd DK/Spillefilm
Minder fra Transsylvanien 1989 Manus, Klip DK/Kort fiktion
Kærlighed på bumpet vej 1989 Klip DK/Kort fiktion
Canton, en eftermiddag 1989 Klip DK/Dokumentarfilm
Baby Doll 1988 Lyd DK/Spillefilm
Medea 1988 Lydklipper Tv-film
Epidemic 1987 Klip, Lyd DK/Spillefilm
Tonny Toupé show 1985 Klip, Lydmix Tv-serie
De tavse piger 1985 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Postkort fra Ungarn 1973 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.