enda

Thomas Lester

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kirken 2007 Musikklipper DK/Kort fiktion
Vikaren 2007 Musikklipper DK/Spillefilm
Sange fra baggrunden 2006 Musikklipper DK/Spillefilm
Afveje 2005 Komponist DK/Kort fiktion
Det røde guld 2004 Musik DK/Dokumentarfilm
Strings 2004 Musikklipper, Musikmix DK/Spillefilm
Hjemkomst 2004 Komponist DK/Kort fiktion
Velkommen til Danmark 2003 Musik DK/Dokumentarfilm
Jeg er Dina 2002 Musikklipper U/Spillefilm
One Hell of a Christmas 2002 Komponist DK/Spillefilm
Jesus Christ Airlines 2001 Musik DK/Dokumentarfilm
Hotel Pandemonium 2000 Musik DK/Kort fiktion
Hjælp! Jeg er en fisk 2000 Musikklipper DK/Spillefilm
Benzin i blodet 1999 Musik DK/Dokumentarfilm
Skæbnebilledet 1999 Komponist DK/Dokumentarfilm
Tempo 1998 Musik DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.