enda

Thomas Magnussen

(1973 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sporskifte 2016 Instruktion, Jenner, Manuskript DK/Kort fiktion
Afskåret 2016 Kenneth DK/Spillefilm
Bedrag 1 2016 IT-tekniker Tv-serie
Bedrag 2 2016 IT-tekniker Tv-serie
Arvingerne 2 2015 Læge Tv-serie
Trekanter af lykke 2014 Carsten DK/Kort fiktion
Upstart 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Aurum 2012 Will Thomsen DK/Kort fiktion
Zambezia 2012 Marabustork U/Spillefilm
Eventyret om Despero 2009 Despero U/Spillefilm
Se min kjole 2009 Receptionist DK/Spillefilm
G-force 2009 Stemme U/Spillefilm
2900 Happiness 2007 Alexander Friis Tv-serie
Der er et yndigt land 2006 Allan DK/Kort fiktion
Brødre 2004 Radartekniker DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.