enda

Thomas Papapetros

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Western Arabs 2019 Klipper, Manuskript DK/Dokumentarfilm
Skygger - når fortiden styrer nutiden 2017 Klipper DK/Dokumentarfilm
Kærlighed og andre katastrofer 2016 Klipper DK/Spillefilm
Den sidste tid 2016 Klipper DK/Dokumentarfilm
Eskimo Diva 2015 Klipper DK/Dokumentarfilm
Al Medina 2015 Klipper DK/Spillefilm
En detektiv i provinsen 1:3 2012 Fotograf DK/Dokumentarfilm
En detektiv i provinsen 2:3 2012 Fotograf DK/Dokumentarfilm
En detektiv i provinsen 3:3 2012 Fotograf DK/Dokumentarfilm
How Are You 2011 Klip DK/Dokumentarfilm
1/2 revolution 2011 Klip DK/Dokumentarfilm
Dagbog fra midten 2009 B-klipper DK/Dokumentarfilm
Burma VJ - reporter i et lukket land 2008 Klip DK/Dokumentarfilm
De kaldte os frisører 2007 Klip DK/Kort fiktion
Mors dag 2005 Klipper DK/Kort fiktion
Af banen! 2005 Klipper (trailer samt filmen om filmen) DK/Spillefilm
Purpose Of Visit 2004 Klip DK/Kort fiktion
Min velsignede bror 2003 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Stereo 2001 Klip DK/Kort fiktion
Efterladt 2001 Klip DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.