enda

Thomas Pors

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hïstorïsk dokument 2011 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Hïstorisk Document 2010 Instruktion DK/Kort fiktion
Storvask 2010 Compositor Tv-serie
Cirkus 2004 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Strings 2004 Teknisk tegner DK/Spillefilm
Når lysterne tændes 2001 Titeldesign DK/Kort fiktion
Instanotron 3000 2000 Instruktion, Manus, Foto, Animation DK/Eksperimentalfilm
Dykkerne 2000 Supplerende compositing DK/Spillefilm
Digital Workshop 1999 1999 Klip, Animation Antologi
E-pitaph 1999 Klip DK/Kort fiktion
Rumfilmen 1998 Scenograf DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.