enda

Thomas Schlein

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Al Medina 2015 DCP mastering DK/Spillefilm
Guldkysten 2015 Mastering DK/Spillefilm
Tarok 2013 Digital mastering DK/Spillefilm
Only God Forgives 2013 Laboratoriechef DK/Spillefilm
Ginger and Rosa 2012 Laboratoriekoordinator U/Spillefilm
Ledsaget udgang 2007 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Den sorte Madonna 2007 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Supervoksen 2006 Koordinator DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 Laboratoriekoordinator DK/Spillefilm
Veninder 2005 Laboratoriekoordinator DK/Spillefilm
Anklaget 2005 Laboratoriekoordinator DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.