enda

Tina Hedegaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Undtagelsen 2019 VFX-koordinator, Mastering, Postproduktionssupervisor DK/Spillefilm
Fædre og sønner 2018 Online mastering, Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Julemandens datter 2018 VFX-koordinator DK/Spillefilm
I krig & kærlighed 2018 DIT supervisor, Postproduktionssupervisor, Mastering DK/Spillefilm
Kidnapning 2017 Teknisk koordinator DK/Spillefilm
Alle for tre 2017 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
The War Show - venner i krig 2016 Postproduktionssupervisor DK/Dokumentarfilm
Liv(e) 2015 Associate producer DK/Kort fiktion
Heartless 2 2015 Postproduktionssupervisor Tv-serie
Skyggen af en helt 2015 Postproduktionssupervisor DK/Dokumentarfilm
Heartless 1 2014 Klippeassistent, Teknisk chef Tv-serie
Kolbøttefabrikken 2014 Postproduktionsassistent DK/Spillefilm
Tomgang 2013 Postproducer Tv-serie
Alle for to 2013 Data wrangler, Online DK/Spillefilm
Tarok 2013 DIT DK/Spillefilm
Free the mind 2012 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Over kanten 2012 DIT, Loader DK/Spillefilm
Eddie 2011 Klippeassistent U/Spillefilm
Døde blomster 2011 Klipper DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.