enda

Tina Schembecker

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Listen 2014 Grafisk design DK/Kort fiktion
Jeg taler til jer - John Kørners verden 2013 Grafik DK/Dokumentarfilm
Me, myself & Martin Laursen 2012 Grafisk design DK/Dokumentarfilm
Simon & Malou 2009 Grafik DK/Spillefilm
Forførerens fald 2008 Grafik, Grafisk design DK/Dokumentarfilm
Supervoksen 2006 Grafisk design DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.