enda

Tine Grew Pfeiffer

(1973 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The House That Jack Built 2018 Co-producer DK/Spillefilm
Når dyrene drømmer 2014 Producent DK/Spillefilm
Afterparty 2013 Executive producer DK/Kort fiktion
Spies og Glistrup 2013 Producer DK/Spillefilm
Beast 2011 Producer DK/Spillefilm
Værelse 304 2011 Executive producer DK/Spillefilm
Alting bliver godt igen 2010 Producer DK/Spillefilm
Ønskebørn 2009 Executive producer DK/Dokumentarfilm
Hawaii 2006 Produktion DK/Kort fiktion
Offscreen 2006 Producer DK/Spillefilm
Allegro 2005 Producer DK/Spillefilm
Manderlay 2005 Associate producer (præproduktion) DK/Spillefilm
Reconstruction 2003 Producer DK/Spillefilm
Hr. Boe & co's Anxiety 2001 Producer DK/Kort fiktion
D-Dag 2001 Produktionsassistent Tv-film
Idioterne 1998 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Breaking the Waves 1996 Produktionsassistent (postproduktion) DK/Spillefilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
FIPRESCI Årets Bedste Nye Instruktør 2003 San Sebastian International Film Festival 2003 Reconstruction
FIPRESCI Årets Bedste Nye Instruktør 2003 Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 2003 Reconstruction
Amanda Årets Nordiske Debut 2003 Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 2003 Reconstruction
Camera d'Or 2003 Cannes, Quinzaine des Réalisateurs 2003 Reconstruction
Ungdomsjuryens pris for bedste spillefilm 2003 Cannes, Quinzaine des Réalisateurs 2003 Reconstruction
Prix de la jeunes 2003 Semaine de la Critique, Cannes 2003 Reconstruction
Camera d'or 2003 Semaine de la Critique, Cannes 2003 Reconstruction
Bedste Fotografering 2003 Chicago International Film Festival 2003 Reconstruction
Publikumspris - bedste internationale film 2004 Istanbul Int. Film Festival 2004 Reconstruction
Bedste Film 2004 Sofia International Film Festival 2004 Reconstruction
Bedste Instruktør 2004 Transilvania International Film Festival 2004 Reconstruction
3rd Best in Competition 2004 Torun, Camerimage 2004 Reconstruction
Altre Visioni Prisen 2006 Venice Days 2006 Offscreen
Fantastic Jury Award 2007 Austin Fantastic Fest 2007 Offscreen
Bedste kvindelige skuespiller 2012 Montreal Fantasia Int Film Festival 2012 Beast
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Hong Kong International Film Festival 2019-03-18 The House That Jack Built
Göteborg International Film Festival 2019-01-25 The House That Jack Built
Goa - Int. Film Festival of India 2018-11-20 The House That Jack Built
Mumbai Film Festival 2018-10-25 The House That Jack Built
Busan International Film Festival 2018-10-04 The House That Jack Built
Montreal, Festival International Nouveau Cinema 2018-10-03 The House That Jack Built
Cannes, Festival de 2018-05-08 The House That Jack Built
Malmö Nordisk Panorama 2015-09-18 Spies og Glistrup
Malmö, BUFF 2015-03-09 Når dyrene drømmer
Torun, Camerimage 2014-11-15 Når dyrene drømmer
Stockholm International Film Festival 2014-11-05 Når dyrene drømmer
Morelia International Film Festival 2014-10-17 Når dyrene drømmer
Sao Paulo Int. Film Festival 2014-10-16 Når dyrene drømmer
London Film Festival 2014-10-08 Når dyrene drømmer
SITGES Festival Internacional de Cinema Fantàstic of Catalonia 2014-10-03 Når dyrene drømmer
Bergen International Film festival 2014-09-24 Når dyrene drømmer
Helsinki Film Festival - Love & Anarchy 2014-09-18 Spies og Glistrup
Austin Fantastic Fest 2014-09-18 Når dyrene drømmer
Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 2014-08-16 Når dyrene drømmer
Melbourne Film Festival 2014-07-31 Når dyrene drømmer
Bucheon International Fantastic Film Festival 2014-07-17 Når dyrene drømmer
Wellington - New Zealand Film Festival 2014-07-17 Når dyrene drømmer
Montreal Fantasia Int Film Festival 2014-07-17 Når dyrene drømmer
München International Film Festival 2014-06-27 Når dyrene drømmer
Sydney Film Festival 2014-06-04 Når dyrene drømmer
Transilvania International Film Festival 2014-05-30 Spies og Glistrup
Semaine de la Critique, Cannes 2014-05-15 Når dyrene drømmer
Cannes, Festival de 2014-05-14 Når dyrene drømmer
Trondheim Kosmorama International Film Festival 2014-04-28 Spies og Glistrup
Hong Kong International Film Festival 2014-03-24 Spies og Glistrup
Sofia International Film Festival 2014-03-06 Spies og Glistrup
Istanbul Festival of Independent Films 2014-02-13 Spies og Glistrup
Rotterdam, International Film Festival 2014-01-22 Spies og Glistrup
Marrakech International Film Festival 2013-11-29 Beast
Lithuania Scanorama Film Forum 2013-11-07 Spies og Glistrup
Stockholm International Film Festival 2013-11-06 Spies og Glistrup
Mannheim-Heidelberg, Int. Film Festival 2013-10-31 Spies og Glistrup
Lübeck, Nordische Filmtage 2013-10-30 Spies og Glistrup
Sao Paulo Int. Film Festival 2013-10-18 Spies og Glistrup
Chicago International Film Festival 2013-10-10 Spies og Glistrup
Hamburg FilmFest GmbH 2013-09-26 Spies og Glistrup
Reykjavik Film Festival 2013-09-26 Spies og Glistrup
Toronto International Film Festival 2013-09-05 Spies og Glistrup
Helsinki Film Festival - Love & Anarchy 2012-09-15 Beast
Montreal Fantasia Int Film Festival 2012-07-19 Beast
Transilvania International Film Festival 2012-06-01 Beast
Brussels Int. Filmfestival of Fantasy,Thriller & Science Fiction Films 2012-04-05 Beast
Austin, SXSW Film Festival 2012-03-09 Beast
Sofia International Film Festival 2012-03-09 Beast
Palm Springs International Film Festival 2012-01-05 Beast
Stockholm International Film Festival 2011-11-09 Beast
Thessaloniki International Film Festival 2011-11-04 Beast
Warsaw International Film Festival 2011-10-07 Beast
SITGES Festival Internacional de Cinema Fantàstic of Catalonia 2011-10-06 Beast
Moscow - Royal Danish Embassy 2011-09-05 Alting bliver godt igen
Transilvania International Film Festival 2011-06-03 Alting bliver godt igen
Seattle International Film Festival 2011-05-19 Alting bliver godt igen
Trondheim Kosmorama International Film Festival 2011-04-04 Alting bliver godt igen
Palm Springs International Film Festival 2011-01-06 Alting bliver godt igen
Les Arcs European Film Festival 2010-12-11 Reconstruction
Stockholm International Film Festival 2010-11-17 Alting bliver godt igen
Lübeck, Nordische Filmtage 2010-11-03 Alting bliver godt igen
Sao Paulo Int. Film Festival 2010-10-21 Alting bliver godt igen
Warsaw International Film Festival 2010-10-08 Alting bliver godt igen
SITGES Festival Internacional de Cinema Fantàstic of Catalonia 2010-10-07 Alting bliver godt igen
Helsinki Film Festival - Love & Anarchy 2010-09-16 Alting bliver godt igen
Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 2010-08-18 Alting bliver godt igen
Cannes, Quinzaine des Réalisateurs 2010-05-22 Alting bliver godt igen
Cannes, Quinzaine des Réalisateurs 2010-05-12 Alting bliver godt igen
Tallinn Black Nights Film Festival 2007-11-30 Offscreen
Lithuania Scanorama Film Forum 2007-11-08 Reconstruction
Warsaw International Film Festival 2007-10-12 Offscreen
Austin Fantastic Fest 2007-09-20 Offscreen
San Sebastian International Film Festival 2007-09-20 Offscreen
Bucheon International Fantastic Film Festival 2007-07-12 Offscreen
Montreal Fantasia Int Film Festival 2007-07-05 Offscreen
Taipei Film Festival 2007-06-22 Offscreen
Transilvania International Film Festival 2007-06-01 Offscreen
Seattle International Film Festival 2007-05-24 Offscreen
Brussels Int. Filmfestival of Fantasy,Thriller & Science Fiction Films 2007-04-05 Offscreen
Istanbul Int. Film Festival 2007-03-31 Offscreen
Vilnius International Film Festival 2007-03-23 Offscreen
Hong Kong International Film Festival 2007-03-20 Offscreen
Sundance Film Festival 2007-01-18 Offscreen
Palm Springs International Film Festival 2007-01-04 Allegro
Torun, Camerimage 2006-11-25 Reconstruction
Stockholm International Film Festival 2006-11-16 Offscreen
Sao Paulo Int. Film Festival 2006-10-20 Offscreen
London Film Festival 2006-10-18 Offscreen
Warsaw International Film Festival 2006-10-06 Allegro
SITGES Festival Internacional de Cinema Fantàstic of Catalonia 2006-10-06 Offscreen
Hamburg FilmFest GmbH 2006-10-05 Offscreen
Venice Days 2006-08-31 Offscreen
Seattle International Film Festival 2006-05-25 Allegro
Hong Kong International Film Festival 2006-04-04 Allegro
Istanbul Int. Film Festival 2006-04-01 Allegro
Vilnius International Film Festival 2006-03-24 Allegro
Brussels Int. Filmfestival of Fantasy,Thriller & Science Fiction Films 2006-03-10 Allegro
Sundance Film Festival 2006-01-19 Allegro
Thessaloniki International Film Festival 2005-11-18 Allegro
Stockholm International Film Festival 2005-11-17 Allegro
Sao Paulo Int. Film Festival 2005-10-21 Allegro
SITGES Festival Internacional de Cinema Fantàstic of Catalonia 2005-10-09 Reconstruction
Toronto International Film Festival 2005-09-08 Allegro
Venice Days 2005-09-01 Allegro
Torun, Camerimage 2004-11-27 Reconstruction
Haifa International Film Festival 2004-09-30 Reconstruction
Sydney Film Festival 2004-06-11 Reconstruction
Transilvania International Film Festival 2004-05-28 Reconstruction
Vilnius International Film Festival 2004-04-30 Reconstruction
San Francisco Int. Film Festival 2004-04-15 Reconstruction
Istanbul Int. Film Festival 2004-04-10 Reconstruction
Hong Kong International Film Festival 2004-04-06 Reconstruction
Buenos Aires, Mar Del Plata Int. FF 2004-03-11 Reconstruction
Sofia International Film Festival 2004-03-04 Reconstruction
Göteborg International Film Festival 2004-01-23 Reconstruction
Tallinn Black Nights Film Festival 2003-11-22 Reconstruction
Thessaloniki International Film Festival 2003-11-21 Reconstruction
London Film Festival 2003-10-22 Reconstruction
Ghent Flanders Int. Film Festival 2003-10-07 Reconstruction
Morelia International Film Festival 2003-10-03 Reconstruction
Warsaw International Film Festival 2003-10-02 Reconstruction
Busan International Film Festival 2003-10-02 Reconstruction
Chicago International Film Festival 2003-10-02 Reconstruction
Los Angeles, Oscar Nomination Screening 2003-10-01 Reconstruction
Hamburg FilmFest GmbH 2003-09-19 Reconstruction
San Sebastian International Film Festival 2003-09-18 Reconstruction
Helsinki Film Festival - Love & Anarchy 2003-09-18 Reconstruction
Telluride Film Festival 2003-08-29 Reconstruction
Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 2003-08-17 Reconstruction
Semaine de la Critique, Cannes 2003-05-14 Reconstruction
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.