enda

Tine Gybel

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Min søsters børn vælter Nordjylland 2010 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Mille 2009 Regi Tv-serie
Superbror 2009 Rekvisitør DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 Rekvisitørassistent Tv-serie
Jul i Valhal 2005 Regi Tv-serie
Sort høst 1993 Casting, Klippeassistent DK/Spillefilm
Bare løgn! 1991 Medvirkende DK/Kort fiktion
Sødere end honning 1989 Instruktion DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.