enda

Tine Harden

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vildheks 2018 Stillfotograf DK/Spillefilm
Herrens veje 2 2018 Stillfotograf Tv-serie
Herrens veje 1 2017 Stillfotograf Tv-serie
Xenia 2016 Stills DK/Dokumentarfilm
Forbrydelsen III 2012 Stillfotograf Tv-serie
Det som ingen ved 2008 Supplerende stillfotograf DK/Spillefilm
Forbrydelsen 2007 Stills Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.