enda

Tine Weise Clasen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vitello vil have en far 2018 Facility manager Tv-serie
Vitello bliver forretningsmand 2018 Facility manager Tv-serie
Vitello graver et hul 2018 Facility manager Tv-serie
Vitello 2018 Facility manager DK/Spillefilm
Vitello tigger en masse slik 2018 Facility manager Tv-serie
Vitello bygger en monsterfælde 2018 Facility manager Tv-serie
Vitello møder Gud 2018 Facility manager Tv-serie
Vitello får en klam kæreste 2018 Facility manager Tv-serie
Vitello skal have en papfar 2018 Facility manager Tv-serie
Vitello ønsker sig en hund 2018 Facility manager Tv-serie
Vitello gør en god gerning 2018 Facility manager Tv-serie
Vitello er bagvendt 2018 Facility manager Tv-serie
Vitello køber en vidunderlig julegave 2018 Facility manager Tv-serie
Vitello (oversigt) 2018 Facility manager Tv-serie
The Model 2016 Klippekoordinator DK/Spillefilm
Vitello graver et hul 2016 Koordinator DK/Kort fiktion
Kollektivet 2016 Klippekoordinator DK/Spillefilm
Kraftidioten 2014 Postproduktionskoordinator (Danmark) U/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Klippekoordinator DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.