enda

Tobias Tonboe Christiansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Arvingerne 1 2014 Visual effects Tv-serie
Rytteriet II 2013 Visual effects Tv-serie
Forbrydelsen III 2012 Visual effects Tv-serie
Borgen 2 2011 Visual effects Tv-serie
Borgen 1 2010 Visual effects Tv-serie
Sommer 2008 Digital compositing Tv-serie
Livvagterne 2008 Lead compositing, Grafisk design Tv-serie
Forbrydelsen 2007 Lead compositing Tv-serie
Absalons hemmelighed 2006 Digital compositing Tv-serie
Krøniken 2004 Digital compositing Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.