enda

Tobias Vestergaard

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Min kamp 2021 Location scout Fiktionsserie
Efterskolen (oversigt) 2021 Fotograf, Line producer (udvikling) Dokumentarserie
Try Hard 2021 Location scout Fiktionsserie
Tilståelsen 2020 Produktionsleder Dokumentarserie
Kina 2019 Location scout DK/Kort fiktion
The Cave 2019 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Gooseboy 2019 Location manager DK/Spillefilm
Hacker 2019 Location manager DK/Spillefilm
Underverden 2017 Location manager DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 Runner DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.