enda

Torben Bech

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bridgend 2015 Manuskript DK/Spillefilm
Idealisten 2015 Manuskonsulent DK/Spillefilm
1864 2014 Manuskript Tv-serie
1864 - brødre i krig 2014 Manuskript DK/Spillefilm
Med lukkede øjne 2010 Instruktion, Manus, Producer DK/Spillefilm
Nuummioq 2009 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Nedgravning 1998 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.