enda

Torben Gerløv

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bedrag 1 2016 Scenemester Tv-serie
Forbrydelsen III 2012 Scenemester, Location manager Tv-serie
Lykke 2011 Scenemester Tv-serie
Klassefesten 2011 Grip-assistent DK/Spillefilm
Forbrydelsen 2007 Scenemester Tv-serie
Krøniken 2004 Scenemester Tv-serie
Afgrunden 2003 Scenemester DK/Spillefilm
Rejseholdet 2000 Scenemester Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.