enda

Torben Meldgaard Andersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Iqbal & superchippen 2016 Steadicam DK/Spillefilm
Den anden verden 2016 Steadicam Tv-serie
Losers United 1:6 2015 Steadicam Tv-serie
Losers United 2:6 2015 Steadicam Tv-serie
Losers United 3:6 2015 Steadicam Tv-serie
Losers United 4:6 2015 Steadicam Tv-serie
Losers United 5:6 2015 Steadicam Tv-serie
Losers United 6:6 2015 Steadicam Tv-serie
Mordene på Katarina 2015 Steadicam-operatør DK/Kort fiktion
Kulturkatedraler: Halden fængsel 2014 Steadicam-operatør DK/Dokumentarfilm
Kulturkatedraler: Operahuset i Oslo 2014 Steadicam U/Dokumentarfilm
Kulturkatedraler: Det russiske nationalbibliotek 2014 Steadicam U/Dokumentarfilm
Into Eternity 2010 Steadicam DK/Dokumentarfilm
La grande finale 2009 Steadicam DK/Kort fiktion
Pels Pelsen 2006 Steadicam DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.