enda

Trine Garde Finnich

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lykke-Per 2018 Kostumier DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 Kostumier DK/Spillefilm
Borgen 3 2013 Kostumier Tv-serie
Undskyld jeg forstyrrer 2012 Kostumeassistance DK/Spillefilm
Rita 1 2012 Kostumeassistent Tv-serie
Vanvittig forelsket 2009 Kostumeassistent DK/Spillefilm
En enkelt til Korsør 2008 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Ekko 2007 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Fighter 2007 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Vesterbro 2007 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Den sidste vinter 1960 Scripter DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.