enda

Trine Nadia

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Skammerens datter II – Slangens gave 2019 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Mercur 2017 Produktionskoordinator Tv-serie
Mand / Kone / Klovn 2016 Instruktør, Producer, Manuskript DK/Dokumentarfilm
Hjørdis 2015 Produktionskoordinator Tv-serie
Sommeren '92 2015 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Så se mig nu 2013 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Kenned 2012 Instruktion DK/Kort fiktion
Marie Krøyer 2012 Runner DK/Spillefilm
Bardo 2011 Produktionsleder DK/Eksperimentalfilm
(...) 2010 Assisterende instruktør DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.