enda
Person

Trine Nadia

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Madklubben 2020 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Skammerens datter II – Slangens gave 2019 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Mercur 2017 Produktionskoordinator Tv-serie
Mand / Kone / Klovn 2016 Instruktør, Producer, Manuskript DK/Dokumentarfilm
Hjørdis 2015 Produktionskoordinator Tv-serie
Sommeren ''92 2015 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Så se mig nu 2013 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Kenned 2012 Instruktion DK/Kort fiktion
Marie Krøyer 2012 Runner DK/Spillefilm
Bardo 2011 Produktionsleder DK/Eksperimentalfilm
(...) 2010 Assisterende instruktør DK/Eksperimentalfilm