enda

Troels Christoffersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den utrolige historie om den kæmpestore pære 2017 Set modelling DK/Spillefilm
Albert 2015 FX DK/Spillefilm
Olsen Banden på dybt vand 2013 Lighting DK/Spillefilm
Piggy 2012 VFX-designer DK/Kort fiktion
Ronal Barbaren 2011 Teknisk instruktør DK/Spillefilm
Sandheden om mænd 2010 Set modelling DK/Spillefilm
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Set modelling DK/Spillefilm
Rejsen til Saturn 2008 Belyser DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.