enda

Trond Bjerknæs

(1958 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Frihedskæmperen Max Manus 2008 Musik U/Spillefilm
Cecilie 2007 Musik DK/Spillefilm
Jungledyret Hugo 3 - fræk, flabet og fri 2007 Musik DK/Spillefilm
Den som frykter ulven 2004 Musik U/Spillefilm
Det største i verden 2001 Komponist U/Spillefilm
Jan Guillous Hamilton 1998 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.