enda

Udo Kier

(1944 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Nymphomaniac Director's Cut 2014 The waiter DK/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 The waiter DK/Spillefilm
Iron Sky 2012 Wolfgang Kortzfleisch U/Spillefilm
Melancholia 2011 Bryllupskoordinator DK/Spillefilm
Metropia 2009 Ivan Bahn DK/Spillefilm
Lulu and Jimi 2009 Medvirkende U/Spillefilm
Manderlay 2005 Mr. Kirspe DK/Spillefilm
Dogville 2003 Manden med jakken DK/Spillefilm
Dogville Confessions 2003 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Shadow of the Vampire 2000 Albin Grau U/Spillefilm
Dancer in the Dark 2000 Øjenlæge DK/Spillefilm
Besat 1999 Vincent DK/Spillefilm
Dimension 1997 Medvirkende DK/Kort fiktion
Riget II 1997 Lillebror/Aage Krüger DK/Spillefilm
Breaking the Waves 1996 Manden på trawleren DK/Spillefilm
Likvidér Rotwang 1995 Arthur Eigenrauch U/Spillefilm
Die Gebrüder Skladanowsky 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Riget 1994 Aage Krüger DK/Spillefilm
Triers element 1991 Medvirkende Tv-dokumentar
Europa 1991 Larry Hartmann DK/Spillefilm
Medea 1988 Jason Tv-film
Epidemic 1987 Medvirkende DK/Spillefilm
Lola 1981 Scenograf U/Spillefilm
Narziss og Psyke 1980 Medvirkende U/Spillefilm
O's historie 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Andy Warhols Frankenstein 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.