enda

Uffe Hanghøj

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rita 1 2012 Belysningsmester Tv-serie
Nexus 2012 Belyser DK/Kort fiktion
Lykke 2011 Belyser Tv-serie
Klassefesten 2011 Belyser DK/Spillefilm
Borgen 2 2011 Belysningsmester Tv-serie
Pagten 2009 Belysningsmester Tv-serie
Sorte kugler 2009 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Kærestesorger 2009 Belyser DK/Spillefilm
En enkelt til Korsør 2008 Belyser DK/Spillefilm
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Sommer 2008 Belyser Tv-serie
Flammen & Citronen 2008 CGI DK/Spillefilm
Kærlighed på film 2007 Belyser DK/Spillefilm
Daisy Diamond 2007 Belysningsmester DK/Spillefilm
Ledsaget udgang 2007 Belyser DK/Spillefilm
Kunsten at græde i kor 2007 Grip DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Belyser Tv-serie
Ambulancen 2005 Belyser, 2. unit DK/Spillefilm
Les amours perdus 2005 Belyser DK/Kort fiktion
Return to Sender 2005 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Belyser Tv-serie
Familien Gregersen 2004 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Askepop - the Movie 2003 Belyser DK/Spillefilm
Anja efter Viktor 2003 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Bertram & co 2002 Belyser DK/Spillefilm
Operation Cobra 1995 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.