enda

Ulf Olausson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den magiske juleæske 2016 Foley artist, Foley-klipper DK/Spillefilm
Broen 3 2015 Foley artist Tv-serie
Beyond 2011 Foley artist U/Spillefilm
Vidunderlig og elsket af alle 2007 Foley artist U/Spillefilm
Arn - tempelridderen 2007 Foley artist U/Spillefilm
Sex, hopp och kärlek 2005 Foley artist U/Spillefilm
Inden frosten 2005 Foley artist U/Spillefilm
Wallander - det næste skridt 2005 Foley artist U/Spillefilm
Zozo 2005 Foley artist U/Spillefilm
Populærmusik fra Vittula 2004 Foley artist U/Spillefilm
Midsommer 2003 Foley artist DK/Spillefilm
Hånden på hjertet 2000 Lyd U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.