enda

Ulla Malmros

(1963 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Undtagelsen 2019 Chefrekvisitør, Location scout DK/Spillefilm
Så længe jeg lever 2018 Rekvisitør, Location scout DK/Spillefilm
Julemandens datter 2018 Rekvisitør DK/Spillefilm
Lykke-Per 2018 Rekvisitør DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 Location scout DK/Spillefilm
Comeback 2015 Location-research DK/Spillefilm
Kartellet 2014 Location manager DK/Spillefilm
Dicte 2 2014 Location manager Tv-serie
Dicte 1 2013 Location manager Tv-serie
Kærestesorger 2009 Rekvisitør DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.