enda

Ulrik Gutkin

Producer, instruktør. Uddannet fra Film- og Medievidenskab ved Københavns Universitet og Den Danske Filmskoles efteruddannelse.

Gutkin har produceret en række dokumentarfilm, herunder 'De skygger vi arver' (2019), som var udtaget til Göteborg Film Festival, og 'Kampen om Grønland' (2020), der var åbningsfilm på CPH:DOX og deltog i festivalens hovedkonkurrence. Han har desuden instrueret en række korte dokumentarfilm, herunder 'CPH Remix' (2005) og 'Mig og jøderiet' (2009), der var udtaget til CPH:DOX.

Gutkin er medstifter af produktionsselskabet Copenhagen Film Company.
Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kampen om Grønland 2020 Producer DK/Dokumentarfilm
De skygger vi arver 2019 Producer DK/Dokumentarfilm
De frelste 2017 Producer DK/Dokumentarfilm
Møbler til tiden - en film om Børge Mogensen 2015 Produktion DK/Dokumentarfilm
Thea og den vilde flod 2012 Producer DK/Kort fiktion
Hun synger 2011 Producer DK/Dokumentarfilm
Mig og jøderiet 2009 Instruktion, Foto DK/Dokumentarfilm
CPH Remix 2005 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Lars Svelle Olesens model 1999 Instruktion, Lyd DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
CPH:DOX 2020-03-18 Kampen om Grønland
CPH:DOX 2009-11-06 Mig og jøderiet
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.