enda

Valdimar Jóhannsson

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Kategori
Lamb 2022 Instruktion U/Spillefilm
Den Næstsidste 2021 Stunt double DK/Spillefilm
Buster 2021 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Familien Jul og Nissehotellet 2021 Stuntkoordinator, 2. unit DK/Spillefilm
Marco Effekten 2021 Stunt double DK/Spillefilm
Hvide Sande 2021 Stunt double Fiktionsserie
Angrebet – Omars vej til Krudttønden 2020 Stuntkoordinator DK/Dokumentarfilm
Shorta 2020 Stunts DK/Spillefilm
Jagtsæson 2019 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Valhalla 2019 Stuntkoordinator-assistent DK/Spillefilm
Gidseltagningen II 2019 Stunt double Tv-serie
Lykke-Per 2018 Stunt double DK/Spillefilm
Det gode hjerte 2009 Belyser U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.