enda

Verner Jensen

(1911 – 1981)

Filmfotograf. Født 6/9 1911, død 12/9 1981. Uddannet på Nordisk Film, hvor han var ansat 1933-1955. Leder af den kommunale biograf Det ny Scala i Svendborg 1955-1966, derefter bevilling til ny biograf i Lyngby-Taarbæk.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den rige enke 1962 Assistent DK/Spillefilm
Krudt og klunker 1958 Foto DK/Spillefilm
På tro og love 1955 Foto DK/Spillefilm
Tivoligarden spiller 1954 Foto DK/Dokumentarfilm
Jan går til filmen 1954 Foto DK/Spillefilm
Karen, Maren og Mette 1954 Foto DK/Spillefilm
Vi som går køkkenvejen 1953 Foto DK/Spillefilm
Sønnen 1953 Foto DK/Spillefilm
Byen vi bor i 1953 Foto DK/Dokumentarfilm
To minutter for sent 1952 Foto DK/Spillefilm
Vi arme syndere 1952 Foto DK/Spillefilm
Niels Bohr 1952 Foto DK/Dokumentarfilm
Bag de røde porte 1951 Foto, Musik DK/Spillefilm
Familien Schmidt 1951 Foto DK/Spillefilm
Susanne 1950 Foto DK/Spillefilm
Nordsø Sild 1950 Foto DK/Dokumentarfilm
Hansen 1950 Foto DK/Dokumentarfilm
Kampen mod uretten 1949 Foto DK/Spillefilm
Berlingske Tidende 1749-1949 1949 Foto DK/Kort fiktion
Thorvald Madsen 1949 Foto DK/Dokumentarfilm
Penge som Græs 1948 Foto DK/Spillefilm
Tre år efter 1948 Foto DK/Spillefilm
Clinical examination of syphilitics 1948 Foto DK/Dokumentarfilm
Bekæmp rotterne [forkortet udg.] 1948 Foto DK/Dokumentarfilm
Røverne fra Rold 1947 Foto DK/Spillefilm
Ta', hvad du vil ha' 1947 Foto DK/Spillefilm
Denmark Grows Up 1947 Foto DK/Dokumentarfilm
Kød 1947 Foto DK/Dokumentarfilm
Isen brydes 1947 Foto DK/Dokumentarfilm
Diskret ophold 1946 Foto DK/Spillefilm
Ditte menneskebarn 1946 Foto DK/Spillefilm
Kartofler (kort version) 1946 Foto DK/Dokumentarfilm
Livsfare - Miner! 1946 Foto DK/Dokumentarfilm
Det gælder din Frihed 1946 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Kornet er i Fare 1945 Foto DK/Dokumentarfilm
Folketingsvalg 1945 1945 Foto DK/Dokumentarfilm
Stop Tyven 1945 Foto DK/Kort fiktion
Betal din Skat med Glæde 1945 Foto DK/Dokumentarfilm
Koen 1944 Foto DK/Dokumentarfilm
Kartofler 1944 Foto DK/Dokumentarfilm
Vi bringer en Advarsel 1944 Foto DK/Dokumentarfilm
Kutter H 71 1943 Foto DK/Dokumentarfilm
For Folkets Fremtid 1943 Foto DK/Dokumentarfilm
Kommunerne i vore Dage 1943 Foto DK/Dokumentarfilm
Ellen Birgithe Nielsen spiller 1943 Foto DK/Dokumentarfilm
Solskinsbørn Aaret rundt 1943 Foto DK/Dokumentarfilm
Mødrehjælpen 1942 Foto DK/Dokumentarfilm
Markernes grøde 1942 Foto DK/Dokumentarfilm
Mænd og maskiner 1942 Foto DK/Dokumentarfilm
Cykeldrengene i Tørvegraven 1941 Foto DK/Dokumentarfilm
Bekæmp Rotterne 1941 Foto DK/Dokumentarfilm
Jeg har elsket og levet 1940 Fotografassistent DK/Spillefilm
Champagnegaloppen 1938 Fotografassistent DK/Spillefilm
Lajla 1937 B-fotograf U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.