enda

Vibe Knoblauch Hededam

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Undtagelsen 2019 Kostume-supervisor DK/Spillefilm
Swinger 2016 Kostumier DK/Spillefilm
Iqbal & superchippen 2016 Kostumier DK/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 Kostumier Tv-serie
Dicte 1 2013 Kostumier Tv-serie
Kvinden i buret 2013 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Badehotellet 1 2013 Kostumier Tv-serie
Talenttyven 2012 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Marie Krøyer 2012 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.