enda

Vibeke Ankjær

(1962 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gidseltagningen II 2019 Medvirkende Tv-serie
De vildfarne 2016 Helle Rostock DK/Spillefilm
Når solen skinner 2016 Helle DK/Spillefilm
Broen 1 2011 Sagas læge Tv-serie
Den som dræber 2010 Julie Reinholt Tv-serie
Superbror 2009 Antons lærer DK/Spillefilm
2900 Happiness 2007 Lise Tv-serie
At kende sandheden 2002 Frk. Frölich DK/Spillefilm
Albert 1998 Alberts mor DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.