enda

Viktor Melnikov

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mord uden grænser 2015 Alojz Tv-serie
Broen 2 2013 Rasa Tv-serie
Supernatural Tales 2012 Medvirkende DK/Spillefilm
Alting bliver godt igen 2010 Ung mand DK/Spillefilm
Livvagterne 2008 Lebedeus, håndlanger Tv-serie
Krøniken 2004 Tjener Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.