enda

Wencke Barfoed

(1959 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Min søsters børn i Ægypten 2004 Mor DK/Spillefilm
Min søsters børn i sneen 2002 Mor DK/Spillefilm
Nikolaj og Julie 2002 Benedikte Tv-serie
Min søsters børn 2001 Mor DK/Spillefilm
Dybt vand 1999 Sygeplejerske Tv-film
Når mor kommer hjem... 1998 Fars nye kæreste DK/Spillefilm
Karrusel 1998 Lotte Back Tv-serie
Skat, det er din tur 1997 Lulu DK/Spillefilm
Kaos i opgangen 1997 Medvirkende Tv-serie
Cirkus Ildebrand 1995 Medvirkende DK/Spillefilm
At ha' eller ikke 1994 Medvirkende Tv-film
Frække Frida og de frygtløse spioner 1994 TV-journalist DK/Spillefilm
Gøngehøvdingen 1992 Julie Parsberg, Svends elskerinde Tv-serie
Requiem 1991 Medvirkende DK/Kort fiktion
Tusmørket 1990 Helle Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.