enda

William Rudbeck Lindhardt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Landet af glas 2018 Koordinator DK/Spillefilm
Transit 2015 Instruktion, Manusforfatter DK/Kort fiktion
Velkommen til Paradis 2015 Harald DK/Kort fiktion
Min søsters børn og guldgraverne 2015 Thomas DK/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Bertram Tv-serie
Millennium 2013 Medvirkende DK/Kort fiktion
Limbo 2011 Boye Tv-serie
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 Klassekammerat DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.