enda

Zeev Sevik Perl

(1959 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jeg er William 2017 Stakkel DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Milo DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Jamil Ramellah Tv-serie
Far til fire - på hjemmebane 2008 Ekspedient DK/Spillefilm
Livvagterne 2008 Mahmoud Tv-serie
Uden for kærligheden 2007 Nissim DK/Spillefilm
Nimbus '47 2005 Bassam DK/Kort fiktion
Se til venstre, der er en svensker 2003 Taxachauffør DK/Spillefilm
Små ulykker 2002 Hjertelæge DK/Spillefilm
Halalabad blues 2002 Gæst i tv-studie DK/Spillefilm
Mirakel 2000 Georgio DK/Spillefilm
Skjulte spor 2000 Hans, stikker Tv-serie
Pizza King 1999 Sputnik DK/Spillefilm
Toast 1999 Metin Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.