enda

AB Collection

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Hjælp - min datter vil giftes 1993 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Slaget ved Gettysburg 1993 Distributionsselskab U/Spillefilm
L-627 - Gadens lov 1992 Distributionsselskab U/Spillefilm
Max og Jérémie 1992 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hard-boiled 1992 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hold me, thrill me, kiss me 1992 Distributionsselskab U/Spillefilm
Helten 1989 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dødens flod 1989 Distributionsselskab U/Spillefilm
Salsa 1988 Distributionsselskab U/Spillefilm
Farlige ambitioner 1988 Distributionsselskab U/Spillefilm
Stævnemøde med døden 1988 Distributionsselskab U/Spillefilm
Powaqqatsi - livet i forvandling 1988 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Oberst Braddock 1988 Distributionsselskab U/Spillefilm
Platoon leader 1988 Distributionsselskab U/Spillefilm
O'Briens mareridt 1988 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dødens budbringer 1988 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mord i regnen 1988 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kinjite - adgang forbudt 1988 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hvem har taget mine tænder? 1988 Distributionsselskab U/Spillefilm
Iskold 1988 Distributionsselskab U/Spillefilm
Et skrig i mørket 1988 Distributionsselskab U/Spillefilm
98 1988 Distributionsselskab U/Spillefilm
War party - de sidste krigere 1988 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vidnet i vinduet 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Masters of the Universe 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Barfly 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hanoi Hilton 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Street smart 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det er bare business 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
En mand ser rødt 4 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dancers 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hårde drenge danser ikke 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Drømmen om Paradis 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Bloodsport - kamp til døden 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
American Ninja 2 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Forfulgt og forelsket 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Superman IV 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dirty Tiger 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jeg overgiver mig - betingelsesløst 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
King Kong lives 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Firewalker 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
Afpresning 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ryggen mod muren 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
Duet for en 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
Manhunter 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
Allan Quartermain og jagten på den gyldne by 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
My little pony filmen 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
Born American 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
Delta Force 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
Overgrebet 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
Over the Top 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
Murphy's law 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
Motorsavsmassakren 2 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
Invasion fra rummet 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det slemme hjerte 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
Livvagten 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
Heat 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
To fjolser i skudlinien 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
Otello 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
Flugtekspressen 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vildmarkens hævn 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
Pigen og professoren 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
Invasion U.S.A 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
Salvador 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
En mand ser rødt 3 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
Piger på krigsstien 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kong Salomons miner 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ninja-fighteren 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fool for love 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
Camorra 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
Teen wolf - han er bare et hår bedre 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hævneren 2 1984 Distributionsselskab U/Spillefilm
Forsinket alibi 1984 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mata Hari - den forelskede spion 1984 Distributionsselskab U/Spillefilm
Voldens nøgne ansigt 1984 Distributionsselskab U/Spillefilm
Love Streams 1984 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den skjulte hær 1984 Distributionsselskab U/Spillefilm
Farligt brændpunkt 1984 Distributionsselskab U/Spillefilm
Missing in action 1984 Distributionsselskab U/Spillefilm
Buckaroo Banzai og det vilde eventyr 1984 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mors lille morder 1984 Distributionsselskab
Savage streets - ondskabens gade 1984 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ekstase 1984 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fri os for mænd 1984 Distributionsselskab U/Spillefilm
Blood Simple - Et nemt offer 1983 Distributionsselskab U/Spillefilm
Skiskolens varme piger 1983 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.