enda

AB Svensk Filmindustri

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Lassemajas detektivbureau - Skygger over Valleby 2014 Produktionsselskab
Linas hemmelige bog 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Arn - tempelridderen 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kronprinsessen 2005 Produktionsselskab
Pippi Langstrømpe 1997 Produktionsselskab
Kalle Blomkvist - Mesterdetektiver lever farligt 1996 Produktionsselskab
Kalle Blomkvist - og Rasmus 1996 Produktionsselskab
Snøvsen ta'r springet 1994 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Snøvsen 1992 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Niels Karlssons pusling 1990 Produktionsselskab
Mit hjem er Copacabana 1965 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.