enda

All Right Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Min søsters børn og guldgraverne 2015 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Kærlighed på film 2007 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Daisy Diamond 2007 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Vikaren 2007 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Uden for kærligheden 2007 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Under overfladen 1998 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Under solen 1998 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dans under høstmånen 1998 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tango 1998 Distributionsselskab U/Spillefilm
Forbrydergeneralen 1998 Distributionsselskab U/Spillefilm
Nightwatch 1998 Distributionsselskab U/Spillefilm
Farligt semester 1998 Distributionsselskab U/Spillefilm
Girls night 1998 Distributionsselskab U/Spillefilm
Baby Doom 1998 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Lolita 1997 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hurricane Street - Gaden uden nåde 1997 Distributionsselskab U/Spillefilm
Adam & Eva 1997 Distributionsselskab U/Spillefilm
Alt for Roseanna 1997 Distributionsselskab U/Spillefilm
Bean - den ultimative katastrofefilm 1997 Distributionsselskab U/Spillefilm
Skat, det er din tur 1997 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Anna Karenina 1997 Distributionsselskab U/Spillefilm
Breakdown - det kunne ske for dig 1997 Distributionsselskab U/Spillefilm
Frøken Smillas fornemmelse for sne 1997 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fire dage i september 1997 Distributionsselskab U/Spillefilm
G.I. Jane 1997 Distributionsselskab U/Spillefilm
Obsession 1997 Distributionsselskab U/Spillefilm
Death in Granada 1997 Distributionsselskab U/Spillefilm
Wilde - den første moderne mand 1997 Distributionsselskab U/Spillefilm
Pippi Langstrømpe 1997 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hendes Majestæt Mrs. Brown 1997 Distributionsselskab U/Spillefilm
The end of violence 1997 Distributionsselskab U/Spillefilm
Evita 1996 Distributionsselskab U/Spillefilm
Trees lounge 1996 Distributionsselskab U/Spillefilm
Bound 1996 Distributionsselskab U/Spillefilm
Emma 1996 Distributionsselskab U/Spillefilm
Snuff 1996 Distributionsselskab U/Spillefilm
Farlig viden 1996 Distributionsselskab U/Spillefilm
Besat af fortiden 1996 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mr. Holland's opus - livets symfoni 1996 Distributionsselskab U/Spillefilm
Portræt af en kvinde 1996 Distributionsselskab U/Spillefilm
Shine 1996 Distributionsselskab U/Spillefilm
Marvin's Room 1996 Distributionsselskab U/Spillefilm
Halløj på Wall Street 1996 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tid til kærlighed 1996 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mellem venner 1996 Distributionsselskab U/Spillefilm
Blood & wine - en dødelig cocktail! 1996 Distributionsselskab U/Spillefilm
Helligtrekongersaften 1996 Distributionsselskab U/Spillefilm
De latterlige 1996 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kolya 1996 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fargo 1996 Distributionsselskab U/Spillefilm
Basquiat 1996 Distributionsselskab U/Spillefilm
Unhook the stars 1996 Distributionsselskab U/Spillefilm
Scream 1996 Distributionsselskab U/Spillefilm
Carrington 1995 Distributionsselskab U/Spillefilm
Judge Dredd 1995 Distributionsselskab U/Spillefilm
French kiss 1995 Distributionsselskab U/Spillefilm
Johnny Mnemonic - kureren 1995 Distributionsselskab U/Spillefilm
De fortabte børns by 1995 Distributionsselskab U/Spillefilm
Gamle kendinge 1995 Distributionsselskab U/Spillefilm
Streets of New York 1995 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det flammende bogstav 1995 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det sidste job 1995 Distributionsselskab U/Spillefilm
Nothing personal 1995 Distributionsselskab U/Spillefilm
Overlagt mord 1995 Distributionsselskab U/Spillefilm
Farligt venskab 1995 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Candyman II 1995 Distributionsselskab U/Spillefilm
Crying Freeman 1995 Distributionsselskab U/Spillefilm
Showgirls 1995 Distributionsselskab U/Spillefilm
Leaving Las Vegas 1995 Distributionsselskab U/Spillefilm
Nixon 1995 Distributionsselskab U/Spillefilm
Antonias verden 1995 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ballade i Bronx 1995 Distributionsselskab U/Spillefilm
Georgia 1995 Distributionsselskab U/Spillefilm
Never talk to strangers 1995 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dead Man Walking 1995 Distributionsselskab U/Spillefilm
Klar til optagelse 1995 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sælens ø 1994 Distributionsselskab U/Spillefilm
S.F.W. 1994 Distributionsselskab U/Spillefilm
Englegård - næste sommer 1994 Distributionsselskab U/Spillefilm
Held i uheld 1994 Distributionsselskab U/Spillefilm
Death and the maiden 1994 Distributionsselskab U/Spillefilm
Stargate 1994 Distributionsselskab U/Spillefilm
Nell 1994 Distributionsselskab U/Spillefilm
9 måneder 1994 Distributionsselskab U/Spillefilm
Frøen Freddy 1992 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lille Nemo i drømmeland 1989 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.