enda

Another World Entertainment

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Den sorte jord 2020 Distributionsselskab
Mit tunesiske eventyr 2020 Distributionsselskab U/Spillefilm
De smukkeste år 2020 Distributionsselskab
Palm Springs 2020 Distributionsselskab
Mysteriet om Henri Pick 2020 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ramen Shop 2019 Distributionsselskab U/Spillefilm
Yao 2019 Distributionsselskab U/Spillefilm
Flugten fra Østtyskland 2019 Distributionsselskab U/Spillefilm
Edmond 2019 Distributionsselskab U/Spillefilm
Edie 2019 Distributionsselskab U/Spillefilm
Smagen af Toscana 2019 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den gyldne handske 2019 Distributionsselskab U/Spillefilm
Apocalypse Now: Final Cut 2019 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sir 2019 Distributionsselskab U/Spillefilm
I trygge hænder 2018 Distributionsselskab U/Spillefilm
C'est la vie 2018 Distributionsselskab U/Spillefilm
Væbnet med ord & vinger 2018 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Månebrand 2018 Distributionsselskab DK/Spillefilm
En kniv i hjertet 2018 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kvinden, der glemte sin fortid 2018 Distributionsselskab U/Spillefilm
Alt for kærligheden 2018 Distributionsselskab U/Spillefilm
Skin 2018 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lad mig falde 2018 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ordets magt 2018 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sommerfuglene 2018 Distributionsselskab U/Spillefilm
Climax 2018 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vi ses deroppe 2018 Distributionsselskab U/Spillefilm
Juleblod 2017 Distributionsselskab U/Spillefilm
I min datters navn 2017 Distributionsselskab U/Spillefilm
Beach Rats 2017 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mysteriet ved Slack Bay 2017 Distributionsselskab U/Spillefilm
Danserinden 2017 Distributionsselskab U/Spillefilm
Souvenir 2017 Distributionsselskab U/Spillefilm
Cézanne og Zola 2017 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tilbage til Montauk 2017 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den unge Karl Marx 2017 Distributionsselskab U/Spillefilm
Flugten til Nice 2017 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lucky 2017 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lægen fra Chaussy 2016 Distributionsselskab U/Spillefilm
Nocturama 2016 Distributionsselskab U/Spillefilm
Gimme Danger 2016 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Operation Avalanche 2016 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dagen i morgen 2016 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Fits 2015 Distributionsselskab U/Spillefilm
Evolution 2015 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Lesson 2015 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Good, the Bad and the Dead 2015 Distributionsselskab U/Spillefilm
Gudsforladt 2014 Distributionsselskab DK/Spillefilm
The Devil's Hand 2014 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Lifeguard 2013 Distributionsselskab
Mors dag 2012 Distributionsselskab DK/Kort fiktion
En Anden Kvindes Liv 2012 Distributionsselskab
American Hangover 2012 Distributionsselskab
Smitty 2012 Distributionsselskab
The Last Demon Slayer 2011 Distributionsselskab DK/Spillefilm
The innkeepers 2011 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Kick 2011 Distributionsselskab
Nu Går Den Vilde Bryllupsrejse 2011 Distributionsselskab
Bringing Up Bobby 2011 Distributionsselskab
Opstandelsen 2010 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Wasteland Tales 2010 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Revenge: A Love Story 2010 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den grimme ælling 2010 Distributionsselskab
Julekaninen 2010 Distributionsselskab
Timer 2009 Distributionsselskab
Vinterkrig 2008 Distributionsselskab
Yatterman 2008 Distributionsselskab
Kældermenneske 2008 Distributionsselskab DK/Kort fiktion
Craig 2007 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Parade 1985 Distributionsselskab
Tjener, der er en marsmand i min suppe 1981 Distributionsselskab
The Jayne Mansfield Story 1980 Distributionsselskab
Santa Claus Conquers The Martians 1964 Produktionsselskab, Distributionsselskab
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.