enda

Bastard Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Dømt for terror 2010 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Drengene Fra 3. G 2009 Produktionsselskab
Mirror 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Blekingegadebanden 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En feminin dreng 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Terrorist ved et tilfælde 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Usynlige piger 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Drengene fra 3.G 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Jagten på den eneste ene 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Shanghai Space 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Store piger græder ikke 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Lets Be Together 2008 Produktionsselskab
Let's be together 2008 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
69 2008 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Lille voksen 2008 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Riskær - avantgardekapitalisten 2008 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Follow the Money/ Riskær avantgardekapitalisten 2007 Produktionsselskab
Verden i Danmark 2007 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Muhammedkrisen under huden 2007 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Opera - Med døden i kulissen 2007 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Punk Royal - et brand på røven 2006 Produktionsselskab
Punk Royal 2006 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Vores lykkes fjender 2006 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
BZ 2006 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
CPH Remix 2005 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det røde guld 2004 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Danskernes Krønike - Vores kærlighed Produktionsselskab Antologi

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Danish DOX Award 2008 CPH:DOX 2008 69
Politikens Puplikumspris 2008 CPH:DOX 2008 69
New Nordic Voices 2008 Malmö Nordisk Panorama 2008 69
Speciel Mention 2007 SilverDocs AFI Documentary Festival 2007 Vores lykkes fjender
Nestor Almendros Prisen 2007 New York Human Rights Watch Film Festival 2007 Vores lykkes fjender
Speciel Mention 2007 Prague, One World Human Rights Film Festival 2007 Vores lykkes fjender
World Cinema Jury Prize: Documentary 2007 Sundance Film Festival 2007 Vores lykkes fjender
Silver Wolf Award 2006 Amsterdam, IDFA 2006 Vores lykkes fjender
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.