enda

Buena Vista Home Entertainment

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
The Chaperone 2020 Produktionsselskab
Ti Tommelfingre 2010 Distributionsselskab
Snow Buddies - Hvalpene i Alaska 2008 Distributionsselskab
Keeping Up With The Steins 2007 Distributionsselskab
Game Plan 2007 Distributionsselskab
Underdog - Superhunden 2007 Distributionsselskab
Kyle Xy Sæson 1 2007 Distributionsselskab
Mine venner Tigerdyr & Plys: Super detektivernes juleeventyr 2007 Distributionsselskab
Pixar Short Films Collection 2007 Distributionsselskab
Greys hvide verden - Sæson 3 2007 Distributionsselskab
Desperate Housewives Sæson 3 2007 Distributionsselskab
Ugly Betty Sæson 1 2007 Distributionsselskab
Walt Disney Treasures - Chronological Donald 2 2007 Distributionsselskab
En ekstrem Fedtmulefilm 2007 Distributionsselskab
Raven, Zack & Cody og Hannah Montanas søde hotelliv 2007 Distributionsselskab
Små Einsteins: Rumskib redder ildfuglen 2007 Distributionsselskab
Mål 2 2007 Distributionsselskab
Rip, Rap og Rup på eventyr vol 1 2007 Distributionsselskab
Walt Disney Treasures - The Complete Pluto 2007 Distributionsselskab
High School Musical: The Concert 2007 Distributionsselskab
Tror du på julemanden 3 2007 Distributionsselskab
Jump In 2007 Distributionsselskab
Invincible 2006 Distributionsselskab
Desperate Housewives Sæson 2 2006 Distributionsselskab
Ichabod & Mr. Toad 2006 Distributionsselskab
Stick It 2006 Distributionsselskab
Shaggy Dog 2006 Distributionsselskab
Air Buddies 2006 Distributionsselskab
Witch Vol. 1 2006 Distributionsselskab
Disneys små Einsteins: På opdagelse sammen 2006 Distributionsselskab
Cheetah Girls 2 2006 Distributionsselskab
Askepot: Tiden skrues tilbage 2006 Distributionsselskab
Brothers & Sisters - Sæson 1 2006 Distributionsselskab
Greys hvide verden - Sæson 2 2006 Distributionsselskab
Leroy & Stitch 2006 Distributionsselskab
Annapolis 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
Disneys små Einsteins: Hurrah vi har en opgave 2006 Distributionsselskab
Desperate Housewives 2005 Distributionsselskab
Zack & Codys søde hotelliv 2005 Distributionsselskab
Commander In Chief Season 1 2005 Distributionsselskab
Eight Below 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
Scary Movie 4 Extended Version 2005 Distributionsselskab
Livet ifølge Rosa 7-12 2005 Distributionsselskab
Livet ifølge Rosa 1-6 2005 Distributionsselskab
Kejserens nye flip 2: Kronks nye flip 2005 Distributionsselskab
Nu er det jul igen 2005 Distributionsselskab
Prinsesse-Party Vol 1 2005 Distributionsselskab
Ice Princess 2005 Distributionsselskab
Glory Road 2005 Distributionsselskab
Greys hvide verden - Sæson 1 2005 Distributionsselskab
Kim Possible et spørgsmål om tid 2005 Distributionsselskab
Muppets og troldmanden fra Oz 2005 Distributionsselskab
Kim Possible: Abekattestreger 2005 Distributionsselskab
Kinky Boots 2005 Distributionsselskab
Witch Vol. 2 2005 Distributionsselskab
Witch Vol. 3 2005 Distributionsselskab
De fantastiske fire 2005 Distributionsselskab
Problemer med Chip & Chap 2004 Distributionsselskab
Power Rangers Serier 2004 Distributionsselskab
Prinsesse-historier 2: Fortællinger om venskab 2004 Distributionsselskab
Tarzan II 2004 Distributionsselskab U/Spillefilm
Disneys helte 2004 Distributionsselskab
Disneys sjov med ekstrem sport 2004 Distributionsselskab
The Last Shot 2004 Distributionsselskab
Peter Plys' magiske verden: At hjælpe hinanden 2004 Distributionsselskab
Peter Plys' magiske verden: Den store opdagedag 2004 Distributionsselskab
Peter Plys - Forbudte Gaver & En Valentine Til Dig 2004 Distributionsselskab
Sacred Planet 2004 Distributionsselskab
Anders Ands grinemaskine 2004 Distributionsselskab
Plys Hafferlaf Halloween 2004 Distributionsselskab
Shall We Dance? 2004 Distributionsselskab
Higglybys helte Vol 1 2004 Distributionsselskab
Kim Possible - de hemmelige filer 2004 Distributionsselskab
Kim Possible Skurkefilerne 2004 Distributionsselskab
Mr. 3000 2004 Distributionsselskab
Higglybys helte Vol 2 2004 Distributionsselskab
Tiger - Tigers Prints His Legacy 2004 Distributionsselskab
Aliens of the Deep 2004 Distributionsselskab
Tiger - Tigers Prey His Majors 2004 Distributionsselskab
Bionicle 3 - Et net af skygger 2004 Distributionsselskab
Lost 2004 Distributionsselskab
Tiger - Tigers Prowl His Life 2004 Distributionsselskab
Alle elsker Fedtmule 2003 Distributionsselskab
Baby Einstein: Baby Galileo lær om himlen 2003 Distributionsselskab
Baby Einstein: Numbers Nursery 2003 Distributionsselskab
Young Black Stallion 2003 Distributionsselskab
Prinsesse-historier vol 1 - En gave fra hjertet 2003 Distributionsselskab
The Cheetah Girls 2003 Distributionsselskab
The Alamo 2003 Distributionsselskab
Octane 2003 Distributionsselskab
Confessions of a Teenage Drama Queen 2003 Distributionsselskab U/Spillefilm
Disney Skatkammer 2003 Distributionsselskab
The Chronological Donald 2003 Distributionsselskab
Baby Einstein: Baby Neptune lær om vand 2003 Distributionsselskab
Alle elsker Mickey 2003 Distributionsselskab
Hope Springs 2003 Distributionsselskab
Alle elsker Anders 2003 Distributionsselskab
Pirates Of The Caribbean The Lost Disc 2003 Distributionsselskab
Kæreste-historier 2003 Distributionsselskab
Silly Symphonies 2003 Distributionsselskab
Kong Arthur Unrated Version 2003 Distributionsselskab
Holes 2003 Distributionsselskab
Pinocchio 2003 Distributionsselskab
George den gæve liansvinger 2 2003 Distributionsselskab
It Runs In The Family 2003 Distributionsselskab
Peter Plys' magiske verden: Når lidt betyder meget - alle for en en for alle 2003 Distributionsselskab
Evelyn 2003 Distributionsselskab
Firetrap 2002 Distributionsselskab
Tuck Everlasting 2002 Distributionsselskab
Slap Her She's French 2002 Distributionsselskab
The Quiet American 2002 Distributionsselskab
Inspector Gadget 2 2002 Distributionsselskab
Atlantis: Milo vender tilbage 2002 Distributionsselskab U/Spillefilm
Frank Mcklusky, C.I. 2002 Distributionsselskab
Ultimate X 2002 Distributionsselskab
The Rookie 2002 Distributionsselskab
Windfall 2002 Distributionsselskab
After Image 2002 Distributionsselskab
Det store slædeløb 2002 Distributionsselskab U/Spillefilm
Flying Virus 2002 Distributionsselskab
Spider-Man The Ultimate Villain Showdown 2002 Distributionsselskab
Widows 2002 Distributionsselskab
Phase Iv 2002 Distributionsselskab
The Osbournes 2002 Distributionsselskab
Bubble Boy 2001 Distributionsselskab
Lady og Vagabonden II 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
National Geographic Pearl Harbor 2001 Distributionsselskab
Kampen om Gallien 2001 Distributionsselskab
Mickeys magiske jul 2001 Distributionsselskab
Sorority Boys 2001 Distributionsselskab
New Port South 2001 Distributionsselskab
The Affair of the Necklace 2001 Distributionsselskab
Scrubs 2001 Distributionsselskab
The Elite 2001 Distributionsselskab
Crazy/ Beautiful 2001 Distributionsselskab
Whispers 2001 Distributionsselskab
The Shipment 2001 Distributionsselskab
Anne Frank 2001 Distributionsselskab
Legend of the Drunken Master 2001 Distributionsselskab
Pearl Harbor Director's Cut 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
Greenmail 2001 Distributionsselskab
One Way Out 2001 Distributionsselskab
The Operator 2001 Distributionsselskab
Peter Plys - Historier fra hjertet 2001 Distributionsselskab
Me, Myself, I 2000 Distributionsselskab
Love Out of Sync 2000 Distributionsselskab
Anders Ands Ønskejul 2000 Distributionsselskab
Buzz Lightyear Fra Star Command 2000 Distributionsselskab
Coyote Ugly Directors Cut 2000 Distributionsselskab
Festival 2000 Distributionsselskab
The Last Marshall 1999 Distributionsselskab
The Defender 1999 Distributionsselskab
Peter Plys Og Den Store Overraskelse 1999 Distributionsselskab
Peter Plys Går På Opdagelse 1999 Distributionsselskab
Mysteri Alaska 1999 Distributionsselskab
My Favorite Martian 1999 Distributionsselskab
Mumford 1999 Distributionsselskab
200 Cigarettes 1999 Distributionsselskab
Dykkeren 1999 Distributionsselskab
Mars - The Dark Secret 1998 Distributionsselskab
Baby Mozart 1998 Distributionsselskab
Baby Einstein 1998 Distributionsselskab
Mowglis eventyr 1998 Distributionsselskab
Hideous Kinky 1998 Distributionsselskab
Løvernes konge 2 - Simbas stolthed 1998 Distributionsselskab
The Peacekeeper 1998 Distributionsselskab
Krippendorf's Tribe 1998 Distributionsselskab
Titanica 1998 Distributionsselskab
Love Serenade 1998 Distributionsselskab
Oliver Twist 1998 Distributionsselskab
Cinderella - Live Action 1998 Distributionsselskab
Fairytale: A True Story 1998 Distributionsselskab
Max Q 1998 Distributionsselskab
Belles magiske verden 1998 Distributionsselskab
Peter Plys - Det Store Honningrøveri 1998 Distributionsselskab
Holy Man 1998 Distributionsselskab
What Dreams May Come 1998 Distributionsselskab
Peter Plys - Spøgelser For Sjov 1998 Distributionsselskab
Jeg kommer hjem til jul 1998 Distributionsselskab
The Real Blonde 1997 Distributionsselskab
Pocahontas 2 - Journey To A New World 1997 Distributionsselskab
Mr. Magoo 1997 Distributionsselskab
Minnie's Greatest Hits 1997 Distributionsselskab
Pluto's Gratest Hits 1997 Distributionsselskab
Jafar vender tilbage 1994 Distributionsselskab U/Spillefilm
California Man 1992 Distributionsselskab
Nuts About Chip N' Dale 1991 Distributionsselskab
Skønheden Og Udyret 1991 Distributionsselskab
Pretty Woman Director's Cut 1990 Distributionsselskab
Chip & Chap Nøddepatruljen Vol 2 1990 Distributionsselskab
Chip & Chap Nøddepatruljen Vol 3 1990 Distributionsselskab
Chip & Chap Nøddepatruljen Vol 1 1989 Distributionsselskab
Den lille havfrue 1988 Distributionsselskab
Oliver & Co. 1988 Distributionsselskab
Taran og den magiske gryde 1985 Distributionsselskab
Panter Tanter 1985 Distributionsselskab
The Muppet Show Sæson 1 1980 Distributionsselskab
The Muppet Show Season 2 1975 Distributionsselskab
One Magic Christmas 1975 Distributionsselskab
Da kongen var knægt 1963 Distributionsselskab
Zorro The Complete First Season 1950 Distributionsselskab
Mickey Mouse In Living Color 1935 Distributionsselskab
Acts of Betrayal Distributionsselskab
Fist Of Legend Distributionsselskab
The Enforcer Distributionsselskab
Frikvarter - Kampen om sommerferien Distributionsselskab
Walt Disneys Jule Favoritter Distributionsselskab
Max Keeble's Big Movie Distributionsselskab
X - Men Serie Distributionsselskab
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.