enda

Copenhagen Film Fund

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Scandinavian Star (oversigt) 2020 Med støtte fra Dokumentarserie
Scandinavian Star 2:6 - Katastrofen 2020 Med støtte fra Dokumentarserie
Scandinavian Star 1:6 - Branden 2020 Med støtte fra Dokumentarserie
Vores mand i Amerika 2020 Koproducent DK/Spillefilm
Flee 2020 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Efterforskningen 2020 Med støtte fra Tv-serie
Valhalla 2019 Med støtte fra DK/Spillefilm
Vivarium 2019 Med støtte fra U/Spillefilm
Mit børnehjem i Kabul 2019 Med støtte fra DK/Spillefilm
Straight Forward 2019 Med støtte fra Tv-serie
Greyzone 2018 Med støtte fra Tv-serie
Sig det' løgn, Luis 2018 Med støtte fra U/Spillefilm
The House That Jack Built 2018 Koproducent DK/Spillefilm
Grænse 2018 Med støtte fra U/Spillefilm
Thelma 2017 Koproducent U/Spillefilm
Cairo Confidential 2017 Koproducent U/Spillefilm
The Untamed 2016 Med støtte fra U/Spillefilm
Heartless 1 2014 Koproducent Tv-serie
Void 2014 Koproducent DK/Kort fiktion
Sundays 2014 Koproducent DK/Kort fiktion
The Girl and the Dogs 2014 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Listen 2014 Koproducent DK/Kort fiktion

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
The Golden Puffin 2019 Reykjavik Film Festival 2019 Mit børnehjem i Kabul
Bedste Kort Fiktionsfilm 2014 Bilbao Int. Festival of Documentary and Short Film 2014 Void
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.