enda

Copenhagen Film Fund

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Vores mand i Amerika 2020 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Børnehjemmet 2019 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Straight Forward 2019 Produktionsselskab Tv-serie
Grænse 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sig det' løgn, Luis 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
The House That Jack Built 2018 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Greyzone 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Thelma 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Cairo Confidential 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
The Untamed 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
Heartless 1 2014 Produktionsselskab Tv-serie
Void 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Sundays 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
The Girl and the Dogs 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Listen 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Flee Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Bedste Kort Fiktionsfilm 2014 Bilbao Int. Festival of Documentary and Short Film 2014 Void
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.