enda

Copenhagen Film Fund

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Scandinavian Star (oversigt) 2020 Produktionsselskab Dokumentarserie
Vores mand i Amerika 2020 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Flee 2020 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Scandinavian Star 2:6 - Katastrofen 2020 Produktionsselskab Dokumentarserie
Scandinavian Star 1:6 - Branden 2020 Produktionsselskab Dokumentarserie
Vivarium 2019 Produktionsselskab U/Spillefilm
Valhalla 2019 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Mit børnehjem i Kabul 2019 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Straight Forward 2019 Produktionsselskab Tv-serie
The House That Jack Built 2018 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Grænse 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sig det' løgn, Luis 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
Greyzone 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Cairo Confidential 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Thelma 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Untamed 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
Heartless 1 2014 Produktionsselskab Tv-serie
Void 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Sundays 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
The Girl and the Dogs 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Listen 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
The Golden Puffin 2019 Reykjavik Film Festival 2019 Mit børnehjem i Kabul
Bedste Kort Fiktionsfilm 2014 Bilbao Int. Festival of Documentary and Short Film 2014 Void
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.