enda

Cosmo Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Greyzone 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Tinkas juleeventyr 2017 Produktionsselskab Tv-serie
Juleønsket 2015 Produktionsselskab Tv-serie
Drengen med guldbukserne 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lærkevej: Til døden os skiller 2012 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Musen 2009 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Vølvens forbandelse 2009 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 Produktionsselskab Tv-serie
Den sidste badeanstalt 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Fra Thy til Thailand 2008 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Lasse Lasse Hirtshals 2007 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Guldhornene 2007 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Smiling in a warzone 2006 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Gasolin' 2006 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Anna Pihl - Strisser i storbyen (Sæson 1, Afsnit 1-10) 2006 Produktionsselskab
Anna Pihl 2006 Produktionsselskab Tv-serie
Jul i Valhal 2005 Produktionsselskab Tv-serie
Oskar & Josefine 2005 Produktionsselskab DK/Spillefilm
The Swenkas 2005 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Jerusalem, min elskede 2004 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Jesus & Josefine 2003 Produktionsselskab Tv-serie
Tusindfødt - digteren Pia Tafdrup 2003 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Annas dag 2003 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Midsommer 2003 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Krig 2003 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Angels of Brooklyn 2002 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Y - Fædre Og Sønner 2001 Produktionsselskab
Y - fædre og sønner 2001 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Omklædningsrummet 2001 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
To kvinder 2001 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Grev Axel 2001 Produktionsselskab DK/Spillefilm
2. Juledag 2000 Produktionsselskab
Anden juledag 2000 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Et øjeblik 1999 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Antenneforeningen 1999 Produktionsselskab, DK/Kort fiktion
Tiden går 1999 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dagens børn 1997 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En ægte Brian 1997 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Den store kul-tur 1996 Produktionsselskab, Tv-film
Supermaterialisme 1996 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Rokketanden 1995 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Forsmåelse 1995 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Madpakken - en hilsen hjemmefra 1995 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Farvel farvel 1994 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
På pletten 1991 Produktionsselskab Tv-serie

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Region Skånes kortfilmspris 2010 Malmö, BUFF 2010 Musen
Årets GuldDok 2006 CPH:DOX 2006 Gasolin'
Grand Prix, bedste danske film 2006 Odense Internationale Film Festival 2006 Smiling in a warzone
Bedste danske dokumentarfilm 2006 Odense Internationale Film Festival 2006 Gasolin'
Juryens Speciale Omtale 2006 Warszawa, Against Gravity 2006 Smiling in a warzone
Women in Leadership Award 2006 Durham, Full Frame 2006 Smiling in a warzone
Børnejuryens 1. Pris 2005 Athens Olympia Int. Film Festival For Children and Young People 2005 Oskar & Josefine
GuldDok Bedste Fotograf 2005 CPH:DOX 2005 The Swenkas
Årets GuldDok 2005 CPH:DOX 2005 The Swenkas
Speciel Omtale 2005 Odense Internationale Film Festival 2005 The Swenkas
Juryens special pris for instruktion, int. dok. 2005 Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 2005 The Swenkas
Nomineret til Joris Ivens Award 2004 Amsterdam, IDFA 2004 The Swenkas
Speciel Omtale 2004 CPH:DOX 2004 Jerusalem, min elskede
Gulddue 2004 Leipzig Festival for Documentary and Animation 2004 Jerusalem, min elskede
Publikumspris 2004 Reykjavik Nordisk Panorama 2004 Jerusalem, min elskede
Speciel Omtale 2004 Reykjavik Nordisk Panorama 2004 Jerusalem, min elskede
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.