enda

Dansk-Svensk Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Den sexhungrende jomfru 1983 Distributionsselskab U/Spillefilm
I orgasmens vold 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
Postbudet knalder hver gang 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
1001 erotiske nætter 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fodboldenkernes liderlige spil 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
Knald mig om morgenen 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
Time Bandits 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sex-mystik 1980 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hun elskede med strømperne på 1980 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den sidste metro 1980 Distributionsselskab U/Spillefilm
Spredte ben ombord 1980 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vild og pervers 1980 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den sexgale ekspeditrice 1980 Distributionsselskab U/Spillefilm
Forbudte lyster 1980 Distributionsselskab U/Spillefilm
Små durkdrevne mordere 1980 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sex-orgie i Hollywood 1979 Distributionsselskab U/Spillefilm
Charly og Steffen 1979 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Sexglade sygeplejersker 1979 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sexlege med unge piger 1979 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fængslende feriedage 1978 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Sex-gal 1978 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den sexgale pirat 1978 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sex-lege for utro par 1977 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sex-tur 1977 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ilse - Hundjævlen fra Sibirien 1977 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sex for åbent tæppe 1977 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sex-ekstase 1977 Distributionsselskab U/Spillefilm
De vilde gæs 1977 Distributionsselskab U/Spillefilm
Alt på et bræt 1977 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Piger til søs 1977 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Agent 001 i hemmelig tjeneste 1977 Distributionsselskab U/Spillefilm
I skorpionens tegn 1977 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Ilse - Haremmets slavepisker 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
Blodig galskab 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
Piger i trøjen 2 1976 Distributionsselskab DK/Spillefilm
I løvens tegn 1976 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Sexplosionen fra Venus 1975 Distributionsselskab U/Spillefilm
I Tvillingernes tegn 1975 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Piger i trøjen 1975 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Sex grand prix 1975 Distributionsselskab U/Spillefilm
Besat af sex 1975 Distributionsselskab U/Spillefilm
Besat af erotik 1975 Distributionsselskab U/Spillefilm
I Tyrens tegn 1974 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Pigen og drømmeslottet 1974 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Den sexgale Miss Terri 1974 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fætrene på Torndal 1973 Distributionsselskab DK/Spillefilm
I Jomfruens tegn 1973 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Sexeksperten 1973 Distributionsselskab U/Spillefilm
Bordellet 1972 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Manden på Svanegården 1972 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Langt ned i halsen 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Porno i junglehelvedet 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Joe Hill 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jane Eyre 1971 Distributionsselskab Tv-film
I morgen, min elskede 1971 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Guld til præriens skrappe drenge 1971 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Stille dage i Clichy 1970 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Tre slags kærlighed 1970 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Præriens skrappe drenge 1970 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Mig og dig 1969 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Kærlighedens sprog 1969 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Sjov i gaden 1969 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Det kære legetøj 1968 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Soldaterkammerater på bjørnetjeneste 1968 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Cirkusrevyen 67 1967 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Onkel Joakims hemmelighed 1967 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Jeg - en elsker 1966 Produktionsselskab, DK/Spillefilm
Der var engang 1966 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Flådens friske fyre 1965 Distributionsselskab DK/Spillefilm
City under the sea 1965 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dr. Terror 1964 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mord for åbent tæppe 1964 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Villa Vennely 1964 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Premiere i helvede 1964 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Majorens oppasser 1964 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Pigen og pressefotografen 1963 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Billy Løgneren 1963 Distributionsselskab U/Spillefilm
Soldaterkammerater på sjov 1962 Distributionsselskab DK/Spillefilm
En slags kærlighed 1962 Distributionsselskab U/Spillefilm
To skøre ho'der 1961 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Soldaterkammerater på efterårsmanøvre 1961 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Soldaterkammerater på vagt 1960 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Labyrinten 1960 Distributionsselskab U/Spillefilm
Soldaterkammerater rykker ud 1959 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Skygger 1959 Distributionsselskab U/Spillefilm
Soldaterkammerater 1958 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Blue murder at St. Trinians 1957 Distributionsselskab U/Spillefilm
A tettes ismeretlen 1957 Distributionsselskab U/Spillefilm
Othello 1955 Distributionsselskab U/Spillefilm
De farlige aar 1954 Distributionsselskab U/Spillefilm
Prinsessen holder fridag 1953 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det gælder mit barn 1952 Distributionsselskab U/Spillefilm
Drengebanden 1952 Distributionsselskab U/Spillefilm
Moulin Rouge 1952 Distributionsselskab U/Spillefilm
Havets stolte sønner 1952 Distributionsselskab U/Spillefilm
Afrika brænder 1950 Distributionsselskab U/Spillefilm
Familien Annequin 1950 Distributionsselskab U/Spillefilm
Afrika skriger 1949 Distributionsselskab U/Spillefilm
Indiens hersker 1949 Distributionsselskab U/Spillefilm
Før det dages 1948 Distributionsselskab U/Spillefilm
De tre musketerer 1948 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kvindelejren Auschwitz 1947 Distributionsselskab U/Spillefilm
Idioten 1946 Distributionsselskab U/Spillefilm
Krigskorrespondenten 1945 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den fortryllede skov 1945 Distributionsselskab U/Spillefilm
Topper 1937 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vi holder sammen 1936 Distributionsselskab U/Spillefilm
Glomdalsbruden 1926 Distributionsselskab U/Spillefilm
Midnatsgæsten 1925 Distributionsselskab U/Spillefilm
Saa - til Søs 1925 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Operaens hemmelighed 1925 Distributionsselskab U/Spillefilm
Københavns Sherlock Holmes 1925 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Du skal ære din Hustru 1925 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Teddys sidste rejse 1924 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mikaël 1924 Distributionsselskab U/Spillefilm
Livets Karneval 1923 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Republikaneren 1923 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Timeglasset 1922 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Hendes Fortid 1921 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Et rigtigt Mandfolk 1920 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Røde Tricot 1920 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den sorte sheriff 1918 Distributionsselskab U/Spillefilm
Cirkus Wolfsons sidste Gallaforestilling 1916 Distributionsselskab U/Spillefilm
Bryggerens Datter 1912 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.