enda

DOXBIO

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
I Walk 2019 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Women Two Steps in Front of Me 2019 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Western Arabs 2019 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Fædre og sønner 2018 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hjerter Dame 2018 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Silvana 2018 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Tømmerflåden 2018 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Venus 2017 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Big Time 2017 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Barndom 2017 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Michelin Stars - Tales From The Kitchen 2017 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Vold - i kærlighedens navn 2017 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
A Modern Man 2017 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
I fars hænder 2017 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Den sidste tid 2016 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Tutti a casa - Al magt til folket? 2016 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Amateurs in Space 2016 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
BUGS 2016 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Jacob Holdt: Mit liv i billeder 2016 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Monalisa Story – En film om kærlighed, kamp og heroin 2016 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Dem vi var 2016 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Den unge Zlatan 2015 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Naturens uorden 2015 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mand falder 2015 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Brødre 2015 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Besøget 2015 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Skyggen af en helt 2015 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Våbensmuglingen 2014 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
I kælderen 2014 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Ekstra Bladet: uden for citat 2014 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Cirkusdynastiet 2014 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
1989 2014 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Så meget godt i vente 2014 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Blot et åndedrag 2013 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Blodets bånd 2013 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Sepideh - Drømmen om stjernerne 2013 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ekspeditionen til verdens ende 2013 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ne me quitte pas 2013 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Sange fra skoven 2013 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Shirley & Hinda - oprørske oldemødre 2013 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Lej en familie A/S 2012 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
The Act of Killing 2012 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Stories We Tell 2012 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Moon Rider 2012 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Free the mind 2012 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Testamentet 2011 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ned i afgrunden 2011 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Samsara 2011 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Det gode liv 2011 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Love addict - historier om drømme, besættelse og længsel 2011 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ambassadøren 2011 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
1/2 revolution 2011 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Svend 2011 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ballroom Dancer 2011 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Cool it 2010 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Into Eernity 2010 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Fra Haifa til Nørrebro 2010 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Armadillo 2010 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Min avatar og mig 2010 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Blod i mobilen 2010 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Tommy 2010 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Waste Land 2010 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Food, Inc. 2008 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.