enda

DR 2

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
President 2021 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Faldet 2021 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Colombia in my Arms 2019 I samarbejde med U/Dokumentarfilm
En splittet familie 2019 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Slette omstændigheder 2018 I samarbejde med DK/Dokumentarfilm
Løgnefabrikken - de falske nyheder fra Rusland 2018 I samarbejde med DK/Dokumentarfilm
Uffes alternativ 2015 Distributionsselskab Tv-serie
Forhandleren 2014 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Shirley & Hinda - oprørske oldemødre 2013 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Wimmer over Everest 2009 I samarbejde med Tv-dokumentar
Specialisterne 2009 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Vinterbader 2004 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Bedste Internationale Dokumentar Film 2021 Sao Paulo It's All True Int. Documentary FF 2021 President
World Cinema Special Jury Award: Vérité Filmmaking 2021 Sundance Film Festival 2021 President
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.