enda

DR K

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Det sorte kapitel 2019 Production company DK/Dokumentarfilm
Væbnet med ord & vinger 2018 Production company DK/Dokumentarfilm
Den frelste jord 2018 Production company DK/Dokumentarfilm
...Når du kigger væk 2017 Production company DK/Dokumentarfilm
Tro 2017 Production company DK/Dokumentarfilm
Den sommer 2017 Production company DK/Dokumentarfilm
Hugo på bas 2016 Production company DK/Dokumentarfilm
Bjerget 2015 Production company U/Spillefilm
Højt skum - en film om Storm P. 2015 Production company DK/Dokumentarfilm
Møbler til tiden - en film om Børge Mogensen 2015 Production company DK/Dokumentarfilm
Kulturkatedraler: Halden fængsel 2014 Production company DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.